EAGLE ракавици

EAGLE ракавици

Шифра:

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни ракавици со пет прсти, произведени од квалитетна говедска кожа во светла боја на дланката, без постава и говедски шпалт на наддланката. Имаат појачување од говедска кожа на дланката и палецот. Манжетната е од говедски шпалт. Се користи во процесите на заварување.

Големина 10.5

EN 388 213

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА