Кломпи PG500 со дрвен ѓон на прегиб

Кломпи PG500 со дрвен ѓон на прегиб

Шифра: OB-021-6

paropropusna-postava

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Практични и удобни кломпи достапни во црна и бела боја, со кожно перфорирано горниште за подобра парапропустливост. Кломпите под шифра ОВ-009-Х имаат полиуретански ѓон-дрво со слој од полиуретан.

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА