FARMER БЕЖ ДЛАБОКИ ЧЕВЛИ

FARMER БЕЖ ДЛАБОКИ ЧЕВЛИ BK

Шифра: OB-BK2416

djon-otporan-na-ulja

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Длабоки работни чевли беж боја произведени од брусена нубок кожа,имаат гумен ѓон отпорен на масло и масти.Премногу удобни и погодни за долго стоење.Чевли за суво време.

Големина 36-48

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА