STONERUNNER

STONERUNNER Catamount Sport

Шифра: OB-CM080

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Моделот STONERUNNER претставува новитет на брендот CATAMOUNT SPORT. Станува збор за работни чевли/патики со спортски дизајн, погодни за полесни работни активности во коишто не се потребни заштитни елементи, како што се на пример заштитна капа и заштитен лист. Горништето е во сива боја и е изработено од комбинација на ПУ и кожа, а црно-белиот долен ѓон со црвени детали е изработен од комбинација на EVA и TPR материјали.
Величини 40-46

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА