ALLYN ПОЛУКОМБИНЕЗОН

ALLYN ПОЛУКОМБИНЕЗОН Allyn

Шифра: OD-9201

odeca-sa-reflektujucim-detaljima

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Полукомбинезон изработен од 65% полиестер, 35% памук, 290 g/m2, појачувања од материјал DuPont Invista CORDURA на местата кои се изложени на поголемо абење, рефлектирачки детали 3М, закопчување со метален патент и дрикери, џебови за вметнување на штитници за коленa, достапен во повеќе бои.
Величини 46-62

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА