KNOXFIELD ПОЛУКОМБИНЕЗОН

KNOXFIELD ПОЛУКОМБИНЕЗОН Knoxfield

Шифра: OD-9922

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Машки работен полукомбинезон со еластични трегери и појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, еден мултифункционален џеб на градите, Dпрстен за лична карта, два задни џеба, појачан дел на колената со џебови за поставување на штитници за колена, можност за продолжување на ногавиците за 5 cm, појачан заден дел на дното на ногавиците, декоративни штепови и контрастни детали за висока видливост. Материјал 65% полиестер, 35% памук, 275 g/m2, со појачувања од 600D полиестер на местата кои се изложени на поголемо абење.
Величини 46-64

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА