KNOXFIELD 
REFLEX ПОЛУКОМБИНЕЗОН

KNOXFIELD REFLEX ПОЛУКОМБИНЕЗОН Knoxfield

Шифра: OD-19928

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Машки работен полукомбинезон во комбинација со ткаенина со голема видливост на дното на ногавицата и две рефлектирачки ленти, со еластични трегери и појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, еден мултифункционален џеб на градите, D-прстен за лична карта, два задни џеба, појачан дел на колената со џебови за поставување на штитници за колена, можност за продолжување на ногавиците за 5 cm, појачан заден дел на дното на ногавиците, декоративни штепови и контрастни детали за висока видливост. Материјал 65% полиестер, 35% памук, 275 g/m2, со појачувања од 600D полиестер на местата кои се изложени на поголемо абење.
Величини 46-64
EN 20471

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА