LYNX

LYNX

Шифра: OD-2464

odeca-sa-reflektujucim-detaljima

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Елек со висока видливост согласно
EN ISO 20471, со рефлектирачки ленти, изработен од 100% полиестер, закопчување со чичак лента, XXXL величина, достапен во две бои. Се употребува кога е потребно да се зголеми видливоста на возачите во сообраќајот при поправка на дефект на патот, а го користат и работници во областа на транспортот, градежната индустрија, изградбата на патишта, итн.
EN ISO 20471 2

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА