MAX EVOLUTION LADY
 ПОЛУКОМБИНЕЗОН

MAX EVOLUTION LADY ПОЛУКОМБИНЕЗОН Max Evolution

Шифра: OD-19812

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Женска верзија на популарната колекција за мажи, со речиси идентичен дизајн, но со кројна слика прилагодена на жените. Изработена е од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2 и достапна е во сино-сива и црвено-сива комбинација на бои. Блузата има голем број практични џебови: два класично зашиени џеба и два горни џеба на градите (едниот има преграда за телефон, другиот за пенкало). Полукомбинезонот и панталоните исто така имаат голем број џебови: два класично зашиени џеба (со мал џеб за мобилен телефон), два на бутовите, два на задниот дел, а полукомбинезонот има и централен џеб на градите со преклоп.
Величини 34-50

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА