STANMORE КАЧКЕТ

STANMORE КАЧКЕТ Stanmore

Шифра: OD-5900

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Качкет со шест панела, изработен 100% брусен памук, прилагодување на обемот со помош на метална тока, универзална величина.

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА