STENBERG LAKE БЛУЗА

STENBERG LAKE БЛУЗА Stenberg

Шифра: OD-STNL275

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

STENBERG LAKE е линија достапна за секој работник и надвор од работната средина. Од друга страна, изборот од пет комбинации на бои им дава на работодавците можност за визуелно одвојување на вработените, како и прилагодување на работната облека на боите на компанијата. Изборот на работна облека во светли бои ќе помогне да се избегне монотонијата на работното секојдневие. Карактеристики на материјалот се тежина од 245 g/m2 и состав од 65% полиестер, 35% памук, што подразбира отпорност, паропропустливост и удобност. Блузата и панталоните имаат неколку практични џебови, а обемот на блузата може да се прилагодува во делот на половината. Цврстата манжетна со чичак лента е специјално дизајнирана за ракавите да можат лесно да се подвијат.
Величини 48-64

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА