TULLE

TULLE

Шифра: OD-2208

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Качкет со шест панела изработен од 100% брусен памук со двојна сендвич стреа и метална тока за прилагодување на обемот, универзална величина, достапен во повеќе бои.

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА