BATMETALL МАНЖЕТНА 8 cm

BATMETALL МАНЖЕТНА 8 cm Batmetal

Шифра: R-M002

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Ракавици од испреплетени прстени изработени од не’рѓосувачки челик, манжетна со должина од 8 cm, лента што може да се прилагодува, максимална заштита од сечење, можат да се носат и на левата и на десната рака. По специјална нарачка, манжетната е достапна во неколку бои. Се користат во прехранбената индустрија, месарниците, постројките за обработка на месо и сл.
Величини S-XXL
EN 1082-1

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА