BUNTING CLASSIC БЕЛИ

BUNTING CLASSIC БЕЛИ Albo

Шифра: R-L017

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Плетени ракавици без шевови во црна и бела боја, изработени од полиестер, со тенок слој од полиуретански материјал на дланките и прстите и еластична манжетна. Се употребуваат во машинската индустрија, електроиндустријата, автомобилската индустрија, при производството и ракувањето со чувствителни предмети (на пример, флуо цевки, сијалици) и сл. Се карактеризираат со прецизност при работа со ситни суви предмети.
Величини 6-11
EN 388:2003 4131
EN 388:2016 3131x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА