BUSTARD

BUSTARD

Шифра: R-L021

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Памучни шиени ракавици во бела боја, без манжетни. Имаат ПВЦ точки на дланките и на прстите и еластична гумена лента на наддланката. Се користат при вршење чисти, прецизни работи.
Величини 6-12
EN 388:2003 0110
EN 388:2016 111xx

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА