CETIA 36 cm

CETIA 36 cm Fh

Шифра: R-FH3410

nivo-5

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитен ракав изработен од композитен Taeki® материјал, достапен во две должини. Обезбедува заштита од сечење ниво 5 и заштита од температура до 100°C, универзална величина.
EN 388:2016 4x4xC
EN 407 x1xxxx

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА