CLIPPER

CLIPPER Albo

Шифра: R-L407

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Плетени заштитни ракавици без шевови изработени од полиестер, со слој од природен латекс, еластична манжетна и груба анти-лизгачка завршна обработка на дланките и прстите за подобар стисок и подобро чувство при работа. Погодни се за употреба во градежната индустрија, разни работилници, во машинската индустрија, производствените погони и сите други индустрии во коишто се ракува со суви абразивни предмети.
Величина 10
EN 388:2003 3131
EN 388:2016 2131x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА