COMBO

COMBO Albo

Шифра: R-KB016

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Ракавици со пет прст изработени од полна говедска кожа во пределот на дланките, додека пределот на наддланката е изработен од шпалт, имаат памучна постава. Наменети се да се користат за заштита на рацете од механички повреди во сува околина. Погодни се за употреба во градежништвото, машинската индустрија, магацински работи, земјоделството и слични работни околини.
Величинa 10.5
EN 388:2016 2133x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА