CRUSADER FLEX® 42-445 - 24 cm

CRUSADER FLEX® 42-445 - 24 cm Ansell

Шифра: R-A42-445

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Ракавици изработени од специјален материјал (памучно-синтетичка плетка) натопени во нитрил. Имаат изолациска постава од неткаен текстил. Погодни за ракување со предмети до 180°C. Достапни во две должини. Можат да се користат за ракување со жешки предмети во стакларската, пекарската индустрија, изработката на гуми, производството и сл., а нивната идеална примена вклучува ракување со жешки калапи и други плочи, вадење на гумени тркала од калапи, каиши и профили од калапи, вулканизација, отстранување стерилизирани производи од автоклави и сл.
Величина 10
EN 388:2003 2241
EN 407:2007 x2xxxx

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА