DIPPER®

DIPPER® Albo

Шифра: R-L007

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Плетени заштитни ракавици без шевови со еластична манжетна. Изработени се од материјал којшто е комбинација од памук и полиестер, со слој од природен латекс. Ракавиците се еластични, имаат груба површина на дланките и прстите за подобри анти-лизгачки својства и отворена наддланка којшто овозможува подобра паропропустливост. Можат да се користат во градежната индустрија, машинската индустрија и сите други индустрии каде што се ракува со суви абразивни предмети.
Величина 10
EN 388:2003 3141
EN 388:2016 2142x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА