ECO DIPPER

ECO DIPPER Albo

Шифра: R-L307

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Плетени ракавици без шевови со еластична манжетна, изработени од комбинација од рециклиран памук и полиестер, со слој од природен латекс. Тие се еластични и имаат груба површина на дланките и прстите за подобри анти-лизгачки својства. Отворена наддланка за подобра паропропустливост. Најчесто се користат при изведување градежни работи, во работилниците, производството, магацините, транспортот и сите други индустрии во коишто се ракува со суви абразивни предмети.
Величина 10
KAT I

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА