ЕЛЕКТРОИЗОЛАЦИСКИ РАКАВИЦИ

ЕЛЕКТРОИЗОЛАЦИСКИ РАКАВИЦИ

Шифра: R-ELS20-20000

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Ракавиците се изработени од природен латекс и имаат високи електроизолациски карактеристики. Достапни се во сите нивоа на заштита во зависност од јачината на електричната енергија.
EN 60903
KAT III

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА