FIREFINCH

FIREFINCH Cerva

Шифра: R-KB004

zimske-rukavice

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Ракавици шиени од парчиња разнобојна говедска кожа. Пределот на наддланката и манжетната се изработени од памук, а имаат и топла зимска постава на дланките и подлактицата. Најчесто се користат во градежната индустрија и во студени временски услови.
Величина 11
EN 388:2016 2223x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА