FRANCOLIN A

FRANCOLIN A Albo

Шифра: R-K003

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Ракавици изработени од говедска кожа во светла боја, со текстилна постава на дланките. Топли се и обезбедуваат заштита во студени и ветровити услови. Се користат во градежништвото, индустријата, земјоделството, на работните места каде што е потребна целосна заштита на шаката.
Величина 10.5
EN 388 2121

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА