FRANCOLIN B

FRANCOLIN B Albo

Шифра: R-K203

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни ракавици изработени од говедска кожа од двете страни, во темна боја, со текстилна постава за впивање на потта. Се користат во градежната индустрија, земјоделството и сл.
Величина 10.5
EN 388 2121

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА