FRANCOLIN STRONG

FRANCOLIN STRONG Albo

Шифра: R-K103

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни ракавици изработени од говедска кожа, со појачувања од говедски шпалт на дланките, палецот и показалецот, текстилна постава. Топли се и обезбедуваат заштита во студени и ветровити услови. Се користат во градежништвото, индустријата, земјоделството, на работните места каде што е потребна целосна заштита на шаката.
Величина 10.5
EN 388:2003 3233
EN 388:2016 3233x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА