GRYLLE DOUBLE

GRYLLE DOUBLE Fh

Шифра: R-FH0630

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Комбинирани заштитни ракавици, пределот на дланките и врвовите на прстите се изработени од говедски шпалт со висок квалитет, пределот на наддланката и цврстата манжетна (должина 7 cm) се изработени од памук. Имаат појачувања на дланките и прстите, како и памучна постава на дланките. Ракавиците се наменети за заштита на рацете од механички повреди во сува околина. Се користат во градежништвото, машинската индустрија, земјоделството и магацинската работа
Величина 10
EN 388:2016 4x44B

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА