HARPY

HARPY Albo

Шифра: R-K026

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни ракавици за заварувачи, изработени од говедски шпалт со должина од 35 cm, со заштитени/скриени шевови и памучна основа. Имаат појачување на дланките. Ракавиците имаат сертификат за заварување тип А. Се користат во градежништвото и индустријата, при процесот на заварување.
Величина 11
EN 388 2132
EN 407 413x3x
EN 12477

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА