HARRIER СИНИ

HARRIER СИНИ Albo

Шифра: R-NP001

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни шиени памучни ракавици натопени во нитрил. Имаат еластична манжетна и отпорни се на масти и масла. Се користат во индустријата, градежништвото (погодни се за работа со градежни материјали, како што се челични табли, метал, штици, цигли, тешки кабли), земјоделството, транспортот и сите други индустрии во коишто е потребно ракување со груби, абразивни предмети коишто се мокри или замаслени. Достапни се во сина и жолта боја.
Величини 9, 10 - жолти
Величини 7-10 - сини
EN 388:2003 4121
EN 388:2016 4111x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА