HERON WINTER

HERON WINTER Cerva

Шифра: R-K002

zimske-rukavice

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Ракавици од изработени свинска кожа. Пределот на дланките и прстите е во окер боја. Наддланката е изработена од свински шпалт. Меки се, имаат зимска постава. Се користат во градежништвото, индустријата, земјоделството и сл. Погодни за работа во зимски услови на работни места каде што е потребна целосна заштита на шаката.
Величини 9, 11
EN 388:2016 3111x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА