HORNBILL

HORNBILL Albo

Шифра: R-L107

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Плетени ракавици без шевови со груб слој од латекс на дланката и прстите. Еластични се и лесни, имаат одлична паропропустливост и одлично се прилагодуваат на раката. Најчесто се користат во магацините, градежната индустрија, машинската индустрија и сите други индустрии каде што е потребно прецизно ракување со суви, груби, абразивни предмети.
Величини 7-11
EN 388:2003 3131
EN 388:2016 2131x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА