HYCRON 27-805

HYCRON 27-805 Ansell

Шифра: R-A27-805

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Шиени интерлок памучни ракавици, целосно натопени во нитрил, имаат цврста безбедносна манжетна. Ракавиците се дизајнирани за ракување со замаслени или влажни абразивни материјали при вршење градежни работи - лиење, ковано железо, тули, плочки и сл. Исто така, се користат при работа со груба дрвена граѓа, гипс картон, како и со метални производи, како што се челични шипки, лим, кофи, силни кабли итн.
Величина 10
EN 388 4221

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА