LARK

LARK Albo

Шифра: R-L009

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Плетени заштитни ракавици без шевови со тенок слој од полиуретански материјал на врвовите на прстите и еластична манжетна. Се употребуваат за активности коишто бараат прецизност и за полесна работа во индустријата.
Величини XS-XL
KAT I

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА