MERLIN

MERLIN Cerva

Шифра: R-KB013

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Ракавици за заварувачи, без постава, изработени од сив говедски шпалт. Имаат сигурносна манжетна со должина од 15 cm. Сертификат за заварување тип Б. Ракавиците се користат во градежништвото и индустријата, во процесот на заварување.
Величина 11
EN 388:2016 2123x
EN 407 41xx3x
EN 12477

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА