NEO

NEO Albo

Шифра: R-K121

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни ракавици во бела боја изработени од мека говедска кожа во пределот на дланката и наддланката, модел Driver. Се користат во машинската индустрија, градежната индустрија, транспортот, магацините, металната индустрија и сл.
Величини 9-11
EN 388 2121

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА