PALAWAN

PALAWAN Albo

Шифра: R-L207

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Многу еластични плетени ракавици без шевови. Дланката и прстите имаат слој од пенест, миркопорозен, паропропустлив латекс. Ракавиците имаат еластична манжетна. Најчесто се користат во машинската и градежната индустрија и генерално во сите услови во коишто е потребно прецизно ракување со суви абразивни предмети.
Величини 7-11
EN 388:2003 4121
EN 388:2016 3131x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА