PARROT AL

PARROT AL

Шифра: R-TI005

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Трислојни ракавици изработени од арамидна ткаенина (600 g/ m2 ) со алуминиум на наддланката и горниот дел на манжетната коишто обезбедуваат заштита од топлиот воздух, прскањето на стопено железо и контактот со жешки предмети до 350°C, како и од краткотрајниот контакт со предмети со температура до 500°C, универзална величина. Се користат за работа во топилници, при изработката на гуми, во пекарската индустрија, стакларската индустрија, а особено на работни места каде што постои опасност од прскање на стопено железо.
EN 388 154x
EN 407 4334x4

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА