PARROT

PARROT

Шифра: R-TI002

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Трислојни ракавици изработени од арамидна ткаенина (600 g/ m2 ) коишто обезбедуваат заштита при контакт со жешки предмети до 350°C и при краткотраен контакт со предмети со температура до 500°C, универзална величина. Погодни за работа со жешки предмети во пекарската индустрија, леарници, работилници, ковачници, стакларската индустрија и сл.
EN 388 154x
EN 407 43xxxx

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА