PELICAN BLUE

PELICAN BLUE Cerva

Шифра: R-KB231

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Шиени ракавици со дланки изработени од мека козја кожа, пределот на наддланката е изработен од платно, со еластична манжетна чијшто обем може да се прилагоди со помош на чичак лента. Пределот на подлактицата на ракавиците Pelican Blue е изработен од сино платно, а кожата целосно ги покрива палецот и показалецот, како и врвовите на останатите прсти. Најчесто се употребуваат во машинската индустрија.

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА