PETREL

PETREL Albo

Шифра: R-NP009

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

ПВЦ ракавици на памучна подлога, отпорни на киселини, масла и растворувачи. Должината на ракавиците е 35 cm, а дебелината 1.4 mm. Имаат груба, анти-лизгачка површина во пределот на дланките, наддланката и прстите, што ги прави добри механички ракавици отпорни на абразија. Се користат во индустријата, при ракување со хемикалии, замаслени и лизгави делови и сл.
Величина 10
EN 388:2003 4121
EN 374-1:2003
EN 374-2:2003
EN 374-3:2003 JKL

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА