PUGNAX BLUE

PUGNAX BLUE Fh

Шифра: R-FH0310

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Кожени ракавици за заварувачи изработени од говедски шпалт во сина боја. Должина 35 cm. Појачувања на дланките, палецот и показалецот. Шиени се со кевларски конец. Сертификат за заварување тип А.
Величина 10
EN 388:2016 4244x
EN 407 41334x
EN 12477

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА