RAIL

RAIL Albo

Шифра: R-J004

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Ракавици изработени од винил, напудрени, без силикон. Се испорачуваат во пакување од 100 парчиња. Погодни за употреба во здравството и фармацевтската индустрија.
Величини S-XL
KAT I

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА