ROLLER

ROLLER Albo

Шифра: R-NP003

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Шиени заштитни памучни ракавици целосно натопени во нитрил, сина боја. Имаат еластична манжетна. Се користат во индустријата, градежништвото (погодни се за работа со градежни материјали, како што се челични табли, метал, штици, цигли, тешки кабли), земјоделството, транспортот и сите други индустрии во коишто е потребно ракување со груби, абразивни предмети коишто се мокри или замаслени.
Величина 10
EN 388:2003 4111
EN 388:2016 4111x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА