RUBETRA

RUBETRA Fh

Шифра: R-FH1540

food-industry

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Ненапудрени ракавици изработени од латекс за еднократна употреба, погодни за краткотраен контакт со храна којашто не е мрсна. Дебелина 0.13 mm. Можат да се користат во прехранбената индустрија, фармацевтската индустрија и здравството и сл.
Величини 7-10
KAT III
EN 374-1:2016 тип C K
EN 374-5:2016

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА