SCAUP AL

SCAUP AL

Шифра: R-TI004

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Трислојни ракавици изработени од арамидна ткаенина (320 g/ m2 ) со алуминиум на наддланката и горниот дел на манжетната коишто обезбедуваат заштита од топлиот воздух, прскањето на стопено железо и контактот со жешки предмети до 250°C, како и од краткотрајниот контакт со предмети со температура до 500°C, универзална величина. Се користат при производството на алат, во цементната индустрија, топилниците, производството на гуми и пекарската индустрија, а особено на работни места каде што постои опасност од прскање на стопено железо.
EN 388 154x
EN 407 4234x4

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА