SHOWA N-DEX 7505PF

SHOWA N-DEX 7505PF Showa

Шифра: R-SHW7505PF

food-industry

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Нитрилни антиалергиски ракавици без пудра, без силикон, со груба завршна обработка на врвовите на прстите, за попрецизна работа и цврст стисок на лизгави предмети. Се испорачуваат во пакување од 100 парчиња. Должина 240 mm, дебелина 0,1 mm, тежина 5,2 g. Можат да се користат при работа со електрични компоненти, во хемиската и лабораториската индустрија, во лаборатории, во здравствената и фармацевтската индустрија. Исто така, можат да се користат и во прехранбената индустрија бидејќи поседуваат сертификат за безбедно ракување со храна.
Величини S-XL
KAT III
EN 374-1:2016 тип B JKPT
EN 374-5:2016

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА