STANDARD

STANDARD Albo

Шифра: R-NP015

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни ракавици натопени во ПВЦ, мазна површина. Имаат памучна основа и обезбедуваат заштита од механички и хемиски ризици. Должината на ракавиците е 33 cm, а дебелината 1.4 mm. Отпорни се на киселини и бази. Спаѓаат во лична заштитна опрема категорија III. Се користат во индустријата, погодни се за работа со различни хемикалии, киселини и бази. Достапни се во жолта и црвена боја.
Величина 10.5
EN 388:2016 2121x
EN 374-1:2016 AKL, тип B

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА