СТЕГАЧ ЗА РАКАВИЦИ ЗА МЕСАРИ

СТЕГАЧ ЗА РАКАВИЦИ ЗА МЕСАРИ Batmetal

Шифра: R-M005

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Пластичен стегач којшто се носи врз Batmetal ракавиците и којшто обезбедува поголема удобност при работа.

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА