SWIFT

SWIFT Albo

Шифра: R-NP004

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни шиени памучни ракавици целосно натопени во нитрил во сина боја, со цврста манжетна којашто овозможува лесно облекување и соблекување, подобра вентилација и заштита на ракавите. Се користат во индустријата, градежништвото (погодни се за работа со градежни материјали, како што се челични табли, метал, штици, цигли, тешки кабли), земјоделството, транспортот и сите други индустрии во коишто е потребно ракување со груби, абразивни предмети коишто се мокри или замаслени.
Величина 10
EN 388:2003 4121
EN 388:2016 4111x

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА