TERN

TERN Albo

Шифра: R-KB025

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни комбинирани ракавици изработени од говедски шпалт - дланките се во жолта боја, пределот на наддланката и манжетната се изработени од платно, а имаат и постава на дланките. Се користат во градежната индустрија, земјоделството, при обработката на метали, дрво, итн.
Величина 10.5
EN 388 1111

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА